I must cross this empty space

hej hej. i går firades midsommar hemma hos danne som kvällen till ära hade inrett sin utegård med tält och kulörta lyktor. could totally see the instagram magic happen upon arrival. maybe I should write in english for a change. both of my parents were born in the states so I grew up speaking english, skoja hahaha. gud vad roligt att ljuga asmycket i en blogg. vet ni vad? jag ska åka in till sjukhuset för blindtarmsoperation i morgon! ba köra helt menlösa lögner. nä, men festen var rolig och sedan tog jag bussen mot kungsholmen. promenerade den sista biten i en sådan psykstörd midsommarnattskväll som kändes som september. jag ska börja leka carrie i satc hade jag tänkt. det är soo hopplöst ute, kommer därför bli så flippat och totally rad. kanske börja klä mig som henne till och med? i såna manola blahihnik. vi har ju snart samma hårnyans – tänker säsong 4. aaah just det, kommer ju inte bo i city längre. det kanske känns helt samtida och rätt att carrie bor i förorten? lång taxiresa från stureplan genom gula tunnlar.. tårar i taxin, gucci, injektionsbehandlingar, spraytan… spånar fritt. uuuh, tänk ett socialrealistiskt satc… tjejerna fikar på wayne’s med torra, triangelmackor framför sig, kassar under bordet från cubus, vädret utanför fönstren – helt utfrätt men man vet att det är grått. carrie jobbar som reporter på tidningen kupé, miranda på försäkringskassan, charlotte som konstlärare på folkuniversitet, samme på en sån alkis-prbyrå *ryser* så är typ carries mr big inte respektingivande och stor utan någon vanlig människa, “som folk ser ut i verkligheten!”. en sån kille som man ser på bussen, mullig, tunnhårig i mq-jeans, 174cm.. gud, svimmar. sedan blir det lyxiga middagar på vapiano för hela slanten med ett efterföljande snack över cocktails på chaplin bar ååååh jag hatar verkligheten!!!!!!!!!! jag tänker kämpa för en sak i mitt liv. det är att jag bara ska minnas bilder i stället för ögonblick. jag tänker sträva efter perfekt regi för att förse förhoppningen om att det en gång känts annorlunda med näring, för annars vore allt förgäves. när jag e carrie och åker taxi genom nätterna ska den här spelas på radion Strip Music – Oh My God

Comments are closed.