rail

jag har kört upp en penna i näsan bara för att få nysa hela förmiddagen. det är så kul, lite som att slå in luft i röva eller att ligga under brevinkastet när posten kommer och skratta när jag får post i huvudet!! vet ni vad brevbäraren inte vet? att jag ligger där NAKEN!!

mitt liv är så tråkigt, insåg det nu.

i går när jag uträttade mitt nere i tvättstugan kom en granne och började djura utanför dörren. han/hon stod och trampade som att jag skulle ta initiativet och ba “HEJ! ska vi festa! vänta nu, JAG har tvättid nu, det betyder alltså att du… inte har det! liksom, du behöver faktiskt inte veta mer än att bokningslappen ligger i mangelrummet, om du tittar till höger här så har vi ett stambytt badrum och förvaringsutrymmen finns i, nej men ni fattar. blir så less. om jag nu inte skulle ignorera trampandet utan istället köra en “nämen heeejsan, här kommer du med tvättkorgen hehe, men.. nu äre ju jag som..” så skulle svaret bli: *ohörbart wailande* varpå personen skulle släppa tvättkorgen och springa iväg, alternativt skrika: TA TVÄTTKORGEN!!! liksom ja, jag vet att jag ser ut som en korsning mellan alla fula djur men jag buttar inte ut människor på tunnelbanespåret för det. förresten, har ni läst om det? sinnessjukt!!! det känns som en vandringssägen, the subwaykiller. tänker mig 32 artiklar på bloggportalen:

“nu har nån blivit buttad på spåret, det är verkligen hemskt!”

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80