oooooooh

jag lever ett sånt hektiskt sommarliv nu! spray-tan, konferenser, fotograferingar, modeller, filminspelningar, city, solnedgångar, anorexia m.m. jag tror jag kommer minnas den här sommaren väldigt väl och den har knappt börjat! den första juni är min turdag enligt horoskopet i KLICK! undra vad som kommer hända då? hoppas ett spöke besöker mig i sömnen och säger”andevärlden kommer aldrig mer besvära dig igen” (sedan jag öppnade ett chakra har det varit mycket aktivitet i lägenheten). vad hände igår?? jag och dana gick på invigningen av the wall. så it. jag har ju inget leg nu så det är på nåder att jag blir insläppt. en vakt i onsdags ba “ursäkta men jag ser ju på dig att du inte är 18 men jag kan tyvärr inte släppa in dig”. usch, måste göra en facelift. nu måste jag rusa iväg på konferens! ska försöka komma ihåg att liveblogga under dagen. puss puss

Comments are closed.