kisses of fire

jag solade idag på sol ó lera, det heter inte så egentligen. jag har döpt om stället eftersom min hudton liknar typ.. lera när jag går därifrån. suga av-strecken vid mungiporna är lika djupa som traktorspår när jag går därifrån. älska solarium där man bara kan sitta nån timme i ensamhet och sola fejan, tänka på livet etc. minns hur jag i förortssolariumet (aka “hår-solen”)blev tvungen att klä av mig “naken” för att sedan lägga mig i en grå sarkofag som knastrade. det bästa var att efter ca 5 min, när lamporna bränt fåror i skallbenet, började jag irra omkring där inne och se en massa färger. eftersom det senare, i samma stund fläkten slutade snurra, började rinna ur röven slutade min solstund VARENDA GÅNG med att jag gled omkring där inne som någon annan idiot. ska aldrig mer ligga ned i ett solarium, känner mig alltid som en byfåne när jag gör det.

idag har jag bl a varit på kb, asså, det satt en gymnasieklass på golvet i entren (ohyfs!). trodde ett tag att det var nån singer songwriter-workshop för ledsna idioter. killar med tunt, stripigt hår, finnar i tinningen och aaaaasmycket ingrodd “vax” över axlarna på jackan, samt hemmagymmade kroppar. säkert underkläder i 75% elastan. får aldrig bli en hemmagymmad kille. har dessutom köpt en skrivare/kopiator/scanner-allt i ett! den kan verkligen göra allt. skulle inte förvåna mig om det fanns en knapp för att typ, sy en balklänning. mot sängen det bär, buy buy.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80