a picture is a fact

hej bloggen. jag sitter och lyssnar på nya beach house och “dricker vatten” iförd en ljusgul t-shirt och blåjeans. jag drar sakta upp min t-shirt, visar mig i cam nu. ser ni mig? skoja. gud. vad. misslyckad. jag vore i cam. en gammal, vettskrämd unge som sitter och försöker va sexig. jag suger på att va sexig, vet inte hur man gör. däremot bemästrar jag sur, dryg och ondskefull. jag har “uträttat ärenden” i veckan. jag gick till biblioteket och betalade för en bok som fått upp i rök. det är andar i lägenheten och hela veckan har jag drömt om att jag festat. sedan gick jag till psykologen och i samma stund som ögonen var på väg att köra började jag prata om inredning och skönhet. finns en fuktkräm för hjärtesorg frågade jag mig 2006 och ja, det finns många. det är bara att köpa sådana tuber på vilka det står: “för extremt torr hud”. men jag sörjer ingenting längre, min hud är fet och luktar avgaser. jag tror faktiskt man skulle kunna raka fett av min hud och steka saker i det, så lite gråter jag. apropå att steka är det två events jag vill gå på ikväll, f12-premiären och disco dumpling MEN jag får inte dricka sjöar och folköl serveras ju inte ens ute på lokal. en mellanöl är 4,5% – dvs jämförbart med att dricka t-röd. dessutom luktar jag svett nu, sköna cd-skivor under armarna. jag luras väl till att tro sköljmedlet är jag. är det helgdag i morgon? gode gud hjälp mej. sedan önskar jag fåfängt att jag kunde konservera illusioner, men brister där. jag vet inte om det handlar om mod eller förfall. det enda jag vet är att jag förlorar mindre än vad jag vinner och att jag inte är en nutidsmänniska.

Comments are closed.