DACWLE

tänk om punkare blev skitrika över en natt o började printa glossiga fanzines på tryckerier/gallerier där man salongsminglade i cancerångorna. o man ställde dom i tidningsställen framför fitness, mama o cafe. noll censur, copyright, heder, ren anarki. sen eftersom pressbyrån anställde tidningsställsvakter startade den rikaste punkaren en tidningsbutik som hette fuck me, som öppnade filialer över hela stockholm. som motvikt till all low level dark astral entity-media som marinerats i en marknadsanpassad mes kultur med ägarintressen, rädda annonsörer och jävla buddhist krönikor på repeat om prestationskrav, “studenten” och “att tillåta sig själv duga”, skrivna på en fyraårings nivå för att inte utesluta målgruppen idioter. jag tycker åtminstone att jag borde få ett livslångt stipendium på villkoret att jag existerar och gör fanzines :-) jag tycker verkligen om mig själv. har bara haft dåligt självförtroende för att passa in i salongerna. fattar inte heller va självkänsla är om jag ska va ärlig. folk vill väl man ska va lessen och “bära på självhat för man e fel” osv haha, vill inte förminska nåns upplevelse nu, eller jo vill typ det?? orka. man kanske är “fel” då. och bara måste styra det rätt, bli rik lr punkare lr båda, va the trojan horse. lätt för mig att säga när det första ofta möjliggör det andra, jag vet. älskar mina privilegier, vem gör inte det? hycklare. nu ska jag sätta på ebba grön och rocka med gorillor XXX TaBoo PuNK! AnaRChy! så ni bara vet är jag totalt för kommunism BARA för att få fängsla människor med fel åsikter. hela morgonpasset skulle ryka. sen är jag totalt FÖR att svälja tuggummin. tror jag har en ålderskris :( och??? vem fan vill man ha beröm av? typiskt lantisar med “dåligt självförtroende” att leka och fästa stor vikt vid siffror, regler. alla såna ord.. “ålderskris”, “borde”, kallar jag Dark Astral Copy World Lingual Experience som är en fake rullgardin/lek ledare som gör “golvet” bekväma. man måste skilja på DACWLE och Live Action Trauma Babe som är vad freud kallade SEX och är den urkraft som t.ex. gör att man satsar när vill ha mer. för att vinna måste man VERKLIGEN VILJA HA MER. gud e jag zen buddhist nu? TVIVEL, retoriska brasklappar ursäkter stopp och belägg DARK ASTRAL COPY WORLD LINGUAL EXPERIENCE har åter annekterat sinnet. det är inte direkt radikalt att älska nåt som totalt förblindar en, för det är fucking givet att jag inte hatar DACWLE eller vill utplåna Astral Convention, för då drabbas Live Action Trauma Babe av förintelseångest — jag vill ha mer!!! arbete och tröst, livet är en skräckfilm med bröst och allt ska rasa!!! allt ska brinna och jag ska vinna!!!

Comments are closed.