min rastlöshet känner ingen gräns

hej och välkomna till min dag i helvetet! ååååååååååh, jag är så rastlös!!!!!!!!!!!!!!!!!!! minns en gång jag vaknade upp mitt i natten av ljud inifrån lägenheten – hjärtat i halsgropen och min första tanke var: “tänk om någon är här för att kidnappa mig!”. sedan utbyttes min upplevda skräck mot ett inre lugn och när jag upptäckte att det var kattungen jag tog hand om som hade rivit ned någonting blev jag så_besviken.

vad har jag gjort i dag undrar ni? verkligen inte druckit alkohol. har haft en sån sund svennedag. har promenerat 1 mil (haha skrev 1 min först) trots ryggsmärtor. vågar liksom inte gå till läkaren, tänk om den sätter mig på antabus? sedan lagade jag kycklingfilé med skitmycket äcklig sallad hahahahahaha. hatar 2 saker i livet: sallad och vatten, men men, 21012 är året jag är tvungen att göra en RADIKAL LIVSSTILSFÖRÄNDRING. så himla deppigt att “supa” ändå. har rannsakat mig själv och insett att det enda jag vill är att bli 1. älskad 2. beundrad *cue doktor glas* och jag blir ingetdera när jag är dyngrak utan bara upplever mig som det. jag söker troligen fel typ av bekräftelse från början ,eftersom jag på ren slentrian mäter älskad i hur många som vill fuck me *särar*. senaste gången någon raggade på mig var i mitten av 90-talet och det va en “kille” på kreta som hade hittat mitt cyklop i poolen och lämnade tillbaka det med… niveakräm  på *ryser*sedan låste jag ut mina föräldrar på balkongen pga. hatade dem och ville att de skulle dö av värmeslag eller nåt. när de skrek på mig från fjärde våningen att  jag skulle hämta en extranyckel till hotelldörren som gått i lås bakom mig, rusade jag i panik till ett intilliggande, mörkt duschrum. rummet var helt öde och när jag vänder mig om uppenbarar sig en mörk gestalt i dörröppningen. det va niveamannen. fortsättning följer. skoja. nä, det enda som hände var att han hjälpte mig fixa en “extra key to room 304”  i receptionen. gud, undra om han ville fuck me? jag har förlorat så mycket attraktionskraft med åldern, minns liksom hur min inbox blev helt sönderspammad på “sylvester” när jag var ca 14-15. å andra sidan var det enbart sextroll som skrev saker som “tömmer du i mig får du NY CD-SPEL”. man ba…. ex the fucking scuse me? känner ett magasin som gärna vill tömma i dig  *drifting away on memory lane* min sommarplan är i alla fall att bara dricka folköl när jag festar på veckodagarna. på helgerna tänker jag festa salongsberusad. varannan vatten och kanske varannan sallad? *psykiskt störd* gud, tänk att rycka fram ett kålhuvud på kåken och börja gå loss på det där? nej, där går gränsen.

usch, va mycket text det blev. längtar till fredag!!!!! åååh då kommer jag bli skitpackad på ett glas och typ svimma.

Comments are closed.