final destination whatever

såg final destination 5 i går. herregud, här kommer en recension:

för det första är det b att karaktärerna jobbar på… ett bemanningsföretag, eller vad det nu är? typ adecco. ok, så här är handlingen: några 35-åringar ska åka på gråstatlig företagssemester (sponsrad löfbergs lila-kaffe! med extra handikapp-spons från tidningen kupé eller whatever) och i bussen (ew, vem åker på spa-weekend i buss?) drömmer en kille att de hamnar på en bro som börjar “rycka” för att sedan störta ned i havet. alla dör. han vaknar och det blir precis som i drömmen. bortsett från att han och några andra överlever. sedan ska döden leta upp dem, en efter en. så gör den det och sedan är filmen slut.

den får 2/5 knivar av mig eftersom det trots allt var några sköna kills i filmen.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80