all of me

hej hej, ok, nu laggar denna lilla ruta i vilken jag skriver texten. kul och spännande inslag på förfesten! haha who am I kidding, i’m not having a förfest.. snarare jag tror jag dör-fest. vaknade i söndags med extrem smärta i “röven”, eller området kanske kallas ländryggen. har inte varit ute och frestat utan festat och är ÖVERTYGAD om att mina njurar är trasiga men men, en drink på det då! *svimmar* undra hur ofta det egentligen är okej att supa. jag tänker att en 3:a är okej, dvs att man dricker 3 liter vin om dagen! nä, men att man blir måttligt berusad 3ggr/vecka. jag tänker SÅ hålla på det i sommar, annars kommer jag typ dö. jobbigt bara att det så många festrelaterade jobb juni-aug. men men, bara att sulla på ett extra lager absolut torr och öva in manus utifall någon vill snacka. gud, vem är jag? anyhow, sitter ute och bloggar nu, glor ut över city och alla blinkande röda lampor. synd att jag måste flytta i augusti (orkar inte tänka på det skål). asså, ser detta framför mig, gråter nästan nu:

– att jag kommer flytta till… nåt piss, typ blablahamn/köping och hyra en “jättemysig etta” i vilken någon gone mental och satt upp skit överallt, typ snirkliga beiga blommor som ringlar sig längs kaklet som syraormar. hyra: 1900kr/mån

– sedan kommer jag söka jobb på… mq, ica, teknikmagasinet eller valfri affär som funnits i västermalmsgallerian men som jag aldrig uppskattat under mina cityår

– på vardagarna kommer jag gå hem från jobbet, “kolla på nån nedladdad tv-serie” *ryser* och sedan gör jag om samma sak igen, igen och igen. på helgerna kommer jag kolla på gamla instagrambilder från mina golden years i city

– ibland kommer jag gå på någon sån rfsl-fest som arrangeras årligen på klubben “dong” eller motsvarande och 2 st kommer ragga på mig där. en 34-årig, torr halvmänniska i gammal, gråbeige h&m-kavaj anno 2007, ok nu kommer mer bilder, ljusblå skjorta, stentvättade jeans och brett svart bälte – megastort skrev men bara luft där under byxan. samt en sån mumie med mossa på skallen som för tankarna till levande stenar i sagor?? :(((

– poor fucking me. ELLER så gör jag en sån nothing can break me cause i’m already broken *kate ryan* och går ut ur rummet i klackar, skitkaxig och ba tar

ska försöka hitta en “pepp-låt” som ska spelas när jag går ut ur rummet och in i ljusen, så kan ni lämna mig där. kommer aldrig komma ut ur rökridån som i småstjärnorna. det blev fel, någonting hände, den kom aldrig ut. TILLFÄLLIGT AVBROTT

PEPPKRAMAR :) Evanescence – My Immortal

 

Comments are closed.