opus 40

nu bloggar jag från bloggdatorn, haha, visualisera en flodhäst bakom en 4x4cm stor acer aspire typ. oj, vad var det där? ah! det var ana som tipsade om weight watchers kycklingrisotto till middag! 287 kcal :) man blir verkligen proppmätt. i går drack jag tequila och det slår till i skallen som en slägga. teknik förvirrar mig, obs är inte en sån dumbom som inte kan teknik, jag har bara så MYCKET teknik i väskan när jag är full. i går försökte jag t.ex. blogga från min digitalkamera? sedan förstod jag inte om jag twittrade eller chattade. gud, mardröm att råka twittra det man chattar. skulle bli åtalad. å andra sidan är allt en chatt *cyberspace-modemljud* klipp till hur jag kommer och dansar ur datan. nu slår hjärtat och ögonlocken ramlar ned. jag måste på apoteket och köpa tejp och jag drömde om katter hela natten.

“Du kanske har känt en massa kärlek från en katt, och så associerar det med sensuell, eller till och med sexuell njutning. Det kan också representera ditt behov att ta hand om någon eller tas om hand, att ha nära fysisk kontakt. För vissa människor en katt är ett substitut barn”

ååååh jag vill ha ett “substitut barn”. men wow, nu minns jag plötsligt en helt annan dröm? jag drömde härom natten att jag hade ett barn som hette “nikita”. gud har jag blivit BESATT av barn? varför hette den nikita, so severely fucked up.. jag skulle så döpa mitt barn till peroxide heart för det rimmar på fall apart och det skulle ju ungen göra förr eller senare :D

nåväl, tiden går och här sitter jag, mitt i stockholm city och bloggar från seven eleven på drottninggatan. jag har

– väska så jag är carry
– sverigeväder att gå i
– shoppingfynd från vintagebutik där dessa små góbitar väntade på mig:
såg ni? nähä, det funkar inte att visa då tydligen.
– undra om jag kan ladda… min mobil, skoja, ladda varenda bokstav jag trycker ned nu med en bild, om jag anstränger mig kanske fynden når er “på andra sidan” så att säga, men… SKA NI TA DEM DÅ!!!? XD
– det regnar juveler när ni ser på mig nu

Comments are closed.