gamla röv

mitt rökstopp har gjort mig till “skum typ”. jag går nämligen runt väldigt mycket i löv ute – minst 4 promenader har det blivit!! jag dras till lätt spännande saker. ser jag en “unik stig” in i ett myller av tegelhus och tunnhårig “skog” så ska jag testa stigen. jag går även runt i villaområden och glor in genom fönster, alla har olika varianter av gardiner och skum belysning, precis som att det alldeles snart ska begås ett mord där inne? som dockteater. kärringar sitter ibland i fönstren, aldrig gubbar. ibland hamnar jag på bakgårdar där det ligger “skit” bakom garage. då ska jag rota genom det? så hemsk barnsyn att se en farbror stå med stor täckjacka och rota i “min gamla cykel” eller motsvarande. aaah, just det. barnjävel stör jag mig på ofta nu när jag inte får ta cigg. i dag på ica köpte jag en sån stooor bytta texas pecan och frestade ungen (som stod o glodde med klassiska “puckofingret” i mun) med att ta sakta och sen även ta kolasås jättesakta från hyllan. i morgon hade jag tänkt städa och på fredag tvätta. sen är 3 dar över. jag ska bli skitfet nu. asså trösta mig med mat. burrito, pizza, glass, skiter i vilket för min kropp är vacker oavsett, skoja. nä men som rökfri känns det rimligare att typ “gå på gymet”. ew, ofta att jag kmr göra det dock.. allergisk och svettis

Comments are closed.