hälsan

mitt liv har den senare tiden följt OMX Stockholm, All Share ganska bra. rekommenderas alltså inte: att strunta i att ta sin medicin.

i går gick jag på BAD. tog en jävla ciggjävel och fick ett svimningsanfall som varade fem minuter och den där underbara känslan kommer hålla mig på feströkarnivå. man kan inte sola solarium OCH RÖKA. då blir man donatella innna 25 (eller ser ut i fejan som den där hemska bögen på lino, älskar hur specifik jag är: “den där hemska bögen på lino”).

idag gick jag till min psykolog. det slutade med att hon satt och handfallet rabblade: “tänk vad svårt livet ska vara ibland”. så fick jag ett journummer.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80