ojämn bränna

jag är svart på magen, vit på armarna och gul i ansiktet. läste ut en bok idag, med ett öga öppet. räknade på det, min läshastighet är ca 54 sek per sida. men det känns som att jag läser mycket snabbare! annars dricker jag iste och biter ned naglarna. har varit ute mån – tors. i går hade jag en vit dag! yes! i tisdags satt jag asrin, masha m.fl i skitan och drack gött vin, pissade i buskarna etc. sedan köpte jag en drink i humlegården, väl hemma tog jag liposol och åt ingenting dagen efter. jag är en skugga av min prime. människor undviker mig på gatan eftersom jag ser så plumsig ut. i onsdags gick jag och pv till f12 och stod i kö. ni vet skämskön under askregnet. orkade inte leva med det så vi begav oss ut för att dricka drinkar ute i city-djungeln i stället, haha jag skämtar alltid när jag använder bindestreck men ingen fattar det. på torsdag drack vi vin i parken igen, vidare till spy där det var megafest. dansade hela natta!! befann mig i en taxi med 2 italienare klockan 05:30. jag ba “var är jag”, italienarna ba “blabla corazon” eller vad de nu säger. ramlade ur taxin och åkte hem. nu ska jag duscha av mig stadsdammet och sedan tar jag en god drink! eller en asäcklig!!! haha

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80