det regnar inuti

tjaaaaaa! sitter och dricker en sofiero och bloggar! hjälp! jag köpte en ny kamera i dag eftersom alla har gått sönder och jag vill föreviga det, skoja, nä, alla mina andra kameror har gått sönder och jag har seriöst 9 kameror? shiiit, har blivit helt snurrig på denna bira, blir packad så himla lätt. orkar ej när man köper saker och betjänterna försöker pådyvla en allehanda försäkringar och minneskort. jag vill betala för att gå ut ur affären så jag säger bara ja, ja ja. asså, ni vet såna stunder människor blir helt hysteriska över någon.. petitess

– hos tandläkaren, man gapar och de skriker “oooh man måste borsta tänderna 58934 ggr/dag och man får inte dricka drickor!!!!” man ba… *antecknar inte*
– såna som är besatta i internetsäkerhet o ba “du måste ha ett jättesäkert lösenord och kryptera din brandvägg whatever och köpa ett kit beståendes av en säkerthetslösn…” zzzz
– när någon tjuter att man absolut INTE får använda skedar i stekpannan… eller micra utan någonting i micron.. gud, get a life
– usbminnen och det här med “eject”……..
– på syslöjden när man bara körde utan att “nåla och stryka innan”. cue hysteriskt lärarskrik som fick en att skita i brallan…

ok, men nu ska väl jag ut eller nåt

Comments are closed.