kids

klockan är typ fyra och någon kommer hem nu. det är torsdag idag, slutsats: ungdomsboende. jag vill aldrig flytta. tänk, om jag vore mindre rädd skulle jag gå ut i trapphuset och ba “heeeey gumman, ska vi festa!!” det bor så sjukt många ungdomar i min trappuppgång. det är nästan att jag vill föreslå på något brfmöre att göra hela källarplanet till en gemensam fest-lounge där bl a man kan hita olika sorters liggmattor, bubbelpool, drinkar osv, så kan jag och alla andra jämnåriga börja förfesta där nere klockan 16.00 på fredagar!!! tänk: gemensamt badkar, stereoanläggning, tjejerna testar olika sminkningar på sig själva/på mig medan jag rullar omkring och skrattar av lycka. som uma gör i slutet av kill bill 2! *skrattar högt*

tillbaka till idol. jag har sagt det förut, jag säger det igen: jag har aldrig förstått poängen med att härma hur en orm låter, som han med överbettet gör. väsa sig fram till final, kan ju försöka. heja pocahontas och hon, punkarn som ser ut som alla gjorde typ 2003 — året jag bytte silverschampo med tjejerna på rasterna, rökte en massa cigg och hade eu-leg.

nu ska jag söva, godnatt.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80