bergakung

hej! jag använder en anti-spot anti-blemish från garnier som luktar gammalt hårvax från 7an. jag köpte den på ica för 20kr, reakorgen. jag duttade under näsvingen, jag duttade över min vänstra kind där det finns lite röda ojämnheter, delade ögonbrynen, duttade på en röd ojämnhet däremellan, sullade lite över näsryggen, struntade i allt och tog i hela ansiktet (en enda stor ojämnhet) och nu väntar jag på troll. när jag köpte kebab fungerade inte kortläsaren, jag föreslog att jag skulle gå hem och hämta kontanter varpå gubben sa: “gör det, men ät först och kom med pengar sen. annars blir maten kall!” genant. jag skrubbade munnen med frotté innan jag gick tillbaka med kontanter. i 7an hade jag en mailadress@yesbox, man fick en penna om man skickade 20 mejl. jag drömde drömmar efter 600 situps med en gul mugg vatten vid min sida om troll som stoppade in sina långa näsor i min stjärt. varför just näsorna? jag minns att det sved när trollen kom med näsorna och duttade i drömmen, ungefär som när man får kokande vatten någonstans på kroppen eller blir bränd av en humla, baddad med salubrin. alltid ända till botten med ett dunk och ut igen. jag vaknade oftast yr och upprörd, det var en psykiskt påfrestande dröm, aldrig hotande.

min adress var water_kick@yesbox.se.

igår: jag bytte en kompis away message på msn till “happy/nappy girl” och kom sedan i samråd med henne fram till att alla hennes killar ändå bara skulle tänka “nej men fan va skön hon e”. ingenting spelar roll längre!!!!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80