wild horses couldn’t drag me away

tjena tjena mellan bena *kommer och rotar efter fitt*

asåååååååååå jag ligger helt sönderflöddrad och glor in i datan? tur att jag åtminstone inte gick ut ikväll. somnar bara jag tänker på gratisfester och små, små öl. vem kan bli full på “en mun öl” som min farmor skulle ha sagt. det är verkligen bara en mun man får och det är fel.sorts.mun. haha, gud vad roligt jag har för mig själv här i min ensamhet. åh nej, nu kommer verkligheten ifatt, nu kommer den som en snetripp, NU KOMMER DEN, verkligheten. den slår till som auto-tune och plötsligt blir jag medveten om min kropp, att jag faktiskt skriver på tangentbordet och att armarna inte längre känns. någonting skäller och månen är en strålkastare, var är kamerorna.. är jag regissören när jag betraktar mig utifrån? är det nu jag inser att jag fastnat i tidens revor? eller är det nu jag bara glider in i någon annan skön stämning!!!! i går var jag och lisa på kåken som vanligt. brandskyddsföreningstillsynsenhetsverksamheten? asså, nåt gäng har varit på kåken och pressat ned antalet gäster på terassen. fucking njuter av det pga. trängsel är det vidrigaste jag vet. ok, intressant info *rapporterar från frontlinjen i khakiväst* eeeh, sedan gick vi på spybar och vad hände där? någonting med drinkar och speglar. tidigare på kvällen satt jag och dana och pratade om att det kommer vara viktigt att supa lugnt i sommar eftersom man kommer jobba på brännan sön-tis. “brännan” är ett ungdomskollo för struliga barn i hjärtat av stockholms skärgård! arbetsuppgifterna kommer vara varierande, bla. arrangemang av fotbollsturnering, frågerunda samt badminton! nä, men det är såå himla jobbigt att ligga ute i 30 graders hetta, bakfull och den enda tanken i huvudet är “nu slutar hjärtat slå”. men, hjärtat är gjort för att slå! som jag en gång sade till anna j som just nu är i något “land” som ligger i ett hav (fattar ingenting). åååååååååååh ser fram emot mamma tesso på lördag. det kommer bli så it! jag är så glad över att så många coola kommer på våra klubbar *so fucking it u can’t even spell it* ok, men sommaren!!!!!!! hur långt har jag kommit? vågen visar fortfarande ca 200kg, ansiktet e… fucked up beyond repair men jag har i alla fall en perfekt sommarstil uttänkt som heter “straight, fett kåt kille” som går ut på att jag ska va antitesen till ca alla andra straighta killar här i stan med sina acneskjortor och larviga byxor. de ser ju för fan ut som scatman allihopa.. orkar dock ej ha dräggutseende? hmmm d krävs att jag är en ekvilibrist i detta inser jag nu. man vill ju visa hud så alla blir kåta, samtidigt som man inte vill ha nåt plagg som körts genom en pappersstrimlare på nakknas kontor typ. åååh nu vet jag precis hur jag ska se ut! tänker dock inte skriva ut det här för då ska väl alla andra “också ha det”, suck. älskade när jag och anna j – jordens största narcissister – på whatsapp ba “lana del rey har stulit vårt språk”, “hur? google translate?????” hahahaha. okeeeeej, men det är en dag i morgon också! FREDAG! FEEETRÖÖÖÖÖÖÖÖJ!!!!!!!!!!!!! *står på klubben med helt tomma ögon och en gt i handen*

Comments are closed.