hej

hopp! ja stoppade upp Fjäder i rompa men istället för att vicka den så väntade ja ca 5-7 minuter och det kom out en liten Docka/figur i träsnide! har vi alla en egen liten ugn för förvandlingar därbak??? herr Skalman hade många ting innanför sitt skal ,kunde dra ut kikare m.m. det jag har är kanske nåt liknande men kanske lite mer slumpmässigt då :-) jag läste i horoscope heikki vesa i Hemmets Jornal jag har liggande på nattduksbordet att min tursiffra hela 2015 är 1, så jag köpte 1 tia lott och 1 triss, skrapade upp knäna och lotterna med samma resultat: 0kr. annars hade man ju tänkt sig att nån sadistisk gubbe kunde betala för att se mina boy knän skrapas upp på en kinky fest i skogen där man drogar ner sig och ramlar mycket! jag var och tittade lite i naturreservatet i NACKA och fann ett vackert anrikt torn som för en gångs skull INTE var anlagt med fällor. däremot fanns magiska mysterium, nycklar och annat skoj därinne som en äventyrare inte kan motstå. topp torn som får 4/5 poäng. minuset var att det lukta gammal farbror därinne. inte vilken farbror som helst utan en riktig odåga till farbror som använt dildo utomlands och svettats på en sån blå flytmadrass ,måste ha varit nån läcka för lukten var som sagt oangenäm. nu skall jag återgå till den sena eftermiddagens bestyr

Comments are closed.