Elevator straight into my skull

tja, har supit bort hela mitt ordförråd. det enda jag kan säga “let’s go all night baby”. ok, vad har hänt i mitt glamourösa liv? i onsdags spelade jag och dana in en kvinnlig artist i studion, det tog 45 min pga. hon sjöng så bra. sedan gick vi till viking bar och det va intressant. adam kom och sedan drog vi på adrian lux-release på café opera. jag va där ca 30 min eftersom det var så mörkt i lokalen och jag älskar att se. drog till kåken (taxi 4 meter), träffade anni och tog en gt, men åkte hem innan tolv och svimmade i sängen. i torsdags var det MEGA FEST DAG… jag, dana, emma, adam o julia rusade runt hemma i daniels vindsvåning och kastade med smink, vin, kläder och cigaretter till någon skön låt, typ den här http://www.youtube.com/watch?v=AorZjMGp5X0…  är så glad över att jag och dana är respektfulla eurodiscokonnässörer och inte typ “salt n pepa push it är så bra” *visualiserar nåt offer m immiga glasögon på trädgården som säger pepp hela fucking tiden* jag satt och fotade mig själv med min kamera i photobooth. vill bränna ned mitt utseende men vad ska man göra. sedan ub där jag träffade lisa som hastigast och använde min mediala förmåga i analysen av hennes killsmak. hahahaha, älskar att va medial!!!!!!!!!!!!!!! det är min superförmåga. sedan träffade vi 2 nya, coola bögar som vi tog med på efterfest. hmmm… kollade i kameran när sista bilden var tagen på dana som låg död över sina buffalos och då va klockan ca 10:23? hahahaha so fmm-style. i går, fredag, spelade vi in musikvideo och sedan drog vi till ub runt 03. va kanske där 1 timme eller nåt. ikväll är det FEST igen. jag är bakfull och det känns som att jag har svalt en handgranat och bara väntar, väntar och väntar på att den ska explodera. har väntat i 25 år nu.

Comments are closed.