teletubbies e sköna

inte för att jag tror på magsjuka efter typ 1 års ålder men konstruktionen “vinterkräksjukan” verkar ju optimal?? man blir tydligen smal och helt ensam enligt vårdguiden. har alltid tänkt att såna familjer som “vaggar” sig fram i grupp sjukanmäler sig under täckmanteln magsjuka och sen ba drar på bio, shoppar på ikea och gökar runt i kungens kurva typ. usch.. gick till spegeln nyss och såg ett kadaver. vackraste röda ögon och buffé för fåglar runt hela käften. vaknade och såg 8 av allt som vanligt så jag kollade på teletubbies. asså påminn mig om dom om jag skulle tända av nån gång i framtiden?? såå bra program. den lilla röda som heter po är min favorit! såå gullig och verkar ha bra personlighet. dock va det en grej med deras toastmaskin som va lite väl. det blev fel på den och den började spruta ut JÄTTEMÅNGA toast. asså dom städade inte upp utan va bara glada. kände hur ångesten kom krypande.. men sen visade dom film på magen om barn som va ute och lekte i regnet och då blev allt bra igen. äkta bra dramaturgi. ja, asså nu har en sån piratebay-annons nere till vänster stört mig i hundra år. 2 pattar som kommer och går och typ “knulla singel tant på södermalm nu inget skitsnack bara knulla”. orkar inte skriva nåt mer nu hej då

Comments are closed.