take all you want and leave all the rest to die

när jag städar och allt damm bara yr undrar jag var det kommer från, vad det består av. jag tänker att det är hud och jättedöda humlor som surrat in i lägenheten under somrarna och aldrig hittat ut. jag blir alltid förkyld när jag städar. jag städade på fredagen för två veckor sedan, inför en liten fest jag hade på kvällen. den kändes it. jag och anna skämtade om att jag skulle välkomna gästerna på alla fyra med en trasa i handen. komma krypandes mot dem i hallen och gnussa golvet samtidigt som jag utstötte gurglande, “kåta” läten. men det gjorde jag tyvärr inte.

var ute en sväng i går. det var ju så varmt!!! åh jag bombarderas av bilder när jag är hungover. nu är det en svart kväll och badrumslampan är tänd. ute duggar det diagonalt i gatljusens sken. jag tänker att ett fyllo från en visa går uppe i korsningen, långt bortanför garagen. man kan se att någonting rör sig där. jag har låren mot elementet, som är på 22. det svider och i en glasskål vid spegelbordet ligger bomullstussar i tre färger: rosa, vit och gul. jag tänker att de är kycklingar och att de sover. sedan tänker jag på en dragspelsafton då en äldre pojke rusade runt i svärmar av knott och jagade yngre barn. jag tänkte att han skulle “knulla dem”. solbränd rygg genom dyngsur vit t-shirt upplyst av rosa kvällssken, slowmotion. en tonåring utan akne. min farmor pratade med en tant med handlotion som luktade rosor och hon sade till honom: “ta med det här busfröt på ett varv!”. han mötte min blick och bara… “eehe äääh, nämen jag e så trött nu måste vila lite”. han visste att det var jag som skulle jaga honom. det knäpper från nedervåningen och jag tänker att jokern från kortleken är där nere och att han verkligen kan knulla. satan kanske han är. hela huset suckar tungt. det är någonting med fläktsystemet, det gör alltid så och en minut senare knäpper det till igen, jag försöker tänka att det är en katt som kommer men det går inte. tandborstarna luktar stimorol vilket återför mig till nutid eftersom jag tuggar på ett gott gummi i skrivande stund.

vill veta vad som händer sen!!!!

ok, men nu måste jag ta en promenad. vågen visar 120kg. hahaha, skrattar när jag tänker på att gå in hårt för att övertyga mig själv om att jag “verkligen väger 120”

Comments are closed.