hej!

vaknade med en dildo i stjärten. närå. i alla fall, har varit nykter i 3 dagar. så enormt starkt av mig. har inte ens ögnat genom kurslitteraturen inför skolstarten, har ett spiralblock och en limpa god cigg på nattuksbordet. jättemånga trenchiezz. hoppas det bara är människor i 35årsåldern jag kommer plugga med, är rädd för jämnåriga. det verkar vara många här på kungsholmen som sover utan underkläder, baserat på mina iakttagelser från fönstret overlooking the lägenhetsbyggnad mittemot. enormt vidrigt, det läcker ju ur människor om nätterna. nu ska jag äta pizza, försöker bli kurvig HAHAHA. fy faaan vad roligt om jag vore nöjd med min kropp nu. tänk, “naturligt vacker”, manboobs, påsröv och snygga ringar som accentuerar bukens uppsvälldhet. gud

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80