sommar

varför har alla indier vita sladderkläder? jag har väldigt få åsikter om indier, bortsett från att de inte står speciellt högt i kurs sedan de totalt snodde min sommarstil 07. jag minns när jag bara var ett enda stort berg av vittvätt och låg i tanto med solen i pannan och bara sladdrade i vinden. obs, hade inga äckliga judobyxor. jag kommer aldrig prata med människor i lösa byxor som det kan rinna lite hursomhelst i, där går gränsen. så lyssnade jag i mp3n på markoolio – ingen sommar utan reggie och ba njöööööt. fan va soft låt, så satte man sig med en bira och spanade in brudarna med glajjer på skallen…(!) nu börjar jag bli rädd för mig själv, jag kan ju nästan skriva vad som helst här! nej, fy tusan, vet ni vad jag gjorde? jag låg i tanto och kollade på kill-rövar. funderade över vilka olika sorters killar som bäst skulle matcha mina underlakan, face down ass up, sju dagar i veckan.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80