hej

ok. hatar mig själv, pullade bort mitt mvg i matten, satt bara på lektionen å pulla, närå. men jag memorerade en massa bevis istället för att typ förstååååååå. undra om jag är “normalbegåvad”. ibland tänker jag att jag är det, att det är anledningen till att jag presterar dåligt ibland. gud vad jag önskar att jag kunde ringa nån släkting och ba “förklara det här”. viktigt: jag får inte skaffa ett jobb robotar kommer kunna göra i framtiden. orkar inte. funderar på att åka på solsemester till tunisien, eller italien. eller kreta. måste läsa alla svenskans resereportage innan jag bestämmer mig. det sjuka med att vara utomlands är att folk har liv där. när jag stod ute på balkongen i typ turkiet såg jag hur nån kollade på teve i huset mittemot, hade en matta på golvet och sånt. får ont i magen av att det finns så mkt människor med tankar, drömmar etc. laddade hem nya sims i går, älskar det!!! men det finns inga bra moddar (heter det så) ännu. minns den där hundmattan ens simmar kunde ha oralsex på.

mina enda mål i sommar är att 1. byta etnicitet 2. vara full

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80