whispers in blindness

hej bloggen! jag är så himla sjuk, inte i huvudet utan i hela kroppen. när jag vaknade i söndags kändes det som att jag hade inre blödningar. det ligger dessutom ett spindelnät långt ned i halsen som jag hostar upp, bit för bit. ska jag berätta om min galna helg? jag lever ett sådant roligt, lyxigt liv känner jag nu! delvis pga. att jag är odrägligt rik men även för att spännande events bara dras till mig som om jag vore en magnet för dem. i fredags var jag på pool party i ett gated community. huset var home-stageat och låg uppe på ett berg, det låg frukter överallt som blänkte. vid poolen när vi korkat upp champagnen skriker anna j “ursäkta, hallå! det lät som någon gick i omklädningsrummet nu!!!”. tystnaden lade sig och det kompakta mörkret utanför fönstren behäftades med en ovisshet. om någon hade velat hindra oss från att fly skulle den med lätthet kunnat blockerat nödutgångarna… plötsligt hörs ett ljud igen. metalliskt och dovt. dörren till omklädningsrummen står på glänt och gult ljus sipprar ur dörrspringan. ljuset flackar till. jag andas in och kramar champagnehalsen paniskt med min vitnade hand. sedan öppnar jag dörren försiktigt och i omklädningsrummet står… en robot och fröar! nä, skoja. det var ingen där, så vi fortsatte helt enkelt att festa hårt hela natten! i lördags var jag ute med lisa. vi gick till någon releasefest på hemliga trädgården, förbi ljunggrens en sväng för att sedan sluta på UB. ni vet tunnelbaneuppgången i götgatsbacken? den ser så sjukt city ut. jag ser framför mig blåsande tidningar och en nattclub in the vicinity som kallas typ “death star” eller “mercury”. 3 tjejer i lackskor och päls som går i armkrok och skriker, en flarra j&b i handväskan och sedan kommer en mördare och skär den ena i armen. eller vänta nu, kopplar allt till mördare nuförtiden? det kanske inte alls kommer en mördare! nä, de fortsatte helt enkelt till nästa club :) det bestämmer vi nu…. ska vi göra en BONUS (vi lägger en 50/50) för att göra det extra skönt? de fick ta med sig flarran in på club….

ok jag har nog feber nu. måste sova puss

Comments are closed.