pressmeddelande

ok, jag kanske borde blogga lite! i går var jag på vernissage, eller releasefest, eller minns typ inte, men det var roligt. var där med annax2. sedan tog vi en bil till kåken. det var helt öde där, dvs såå skönt. det värsta är när man går dit sent och 49 killar med karriär  står och “rockar” till hipphopp de aldrig hört tidigare och man går därifrån helt sargad. vet ni vem som va på kåken? min stora idol np. sååååååååååå snygg. dör. bad lisa gå fram och mingla. det här var jag: “asså du kan ju gå dit och snacka, sedan kan jag komma fram och låtsas att jag känner dig typ heeej”. hahahaha?

ikväll har jag och tommie x klubb! and it’s gonna be so fucking fierce. vet inte riktigt vilken typ av indiestil jag ska ha, men det utkristalliseras väl under denna sköna bakfylla, så kreativ nu

Comments are closed.