hej

*ler och dansar*

gud vad glad jag blev efter pyskologen! hon var verkligen bra och attackerade mina tankesätt gång på gång. så välbehövt då jag bara lyssnar till auktoritet. så skönt att slippa manliga pyskologer sedan, det fungerar inte när det gäller mig, I tell you. nästa gång ska jag prata om hur rädd jag är för alla män, dvs män jag inte ligger med/förnedrar! längtar. sådär börja bonda med psykologen över män, hur går det för dig ute i svängen då, haru hittat nån karl eller *sippar cosmo* BÖRJAR RODNA bara jag tänker på att.. ok, nu rodnar jag på riktigt!! jag är ju verkligen livrädd för män. när jag går in på t ex expert/onoff känner jag hårvaxet, svettfläckarna och pannkanterna komma krypande med en gång, längs taklisterna. synfältet blir en prick och rädslan för att totalt göra bort mig är TOTAL så går jag ut ur butiken alldeles söndersvettad med hjärtinfarkt och dansar inte. går in på body shop och lägger mig på deras trägolv och andas ut bland kvinnor i burka. senaste gången jag var i farsta (på body shop) sa kvinnan bakom disken “letar du efter nåt speciellt” varpå jag kände världens lycka i mellangärdet och svarade “nej, jag letar inte efter någonting speciellt”. jag stannade kvar inne i butiken, gick där och mös i solskenet av hennes blick! är det typ någonsin så inne på onoff? ALDRIG, ännu värre affär: Kjell&company, ba “hej jag skulle vilja ha en vga-hane till hona” och killarna, eftersom de alltid är två ba “hehe, vöga saru, är den kaxxzahs-sprka 34 eller prrööa” *grinar inombords redan* “Jag vet inte, den ska gå från teven till… till… jag har en sånhär VGA-låda då min teve är hdtv genom vga, jag har inga uttag för komponent… jag har en teve också, en dator… och deodoranter, fyra stringtrosor, eh, hårda djur” killarna: nollställda, varpå jag får önskan att rycka fram champagneflaskan ur systemetkassen och bara ge upp, skrika “SKA VI FESTA!!”. men, så slutar det oftast med att de lotsar mig genom upplevelsen medelst påståenden. allt medan jag säger “ja” eller “nej” med blicken i backen; lika rödslagen i ansiktet som ett höstlöv.

jag har förresten köpt stopp och väx! eller hur.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80