are you all alone, are you made of stone?

hej hej bloggen!

sitter med händerna kupade runt en stor kopp kaffe och ler, eller nä, jag skriver på tangentbordet, men jag har en god kaffe här i närheten. jag har insett att jag måste göra en massa saker eftersom jag snart kommer vara död :( lämnade stockholm för ca 5 år sedan och åren går så snabbt om man bara är i stockholm. de försvinner i regn. när jag tänker på stockholm ser jag bara nyputsade butiksfönster och regn. det är som en vacker dystopi, typ macrofokus på en taxiruta med regn. någon snygg, blek tjejhand som tar på rutan medan dropparna strilar ned. svt-klippning till utblick över city från… monteliusvägen, time-lapse. inzoomning på blinkande radiomaster, skräning musik som uttrycker något slags avslut i linje med: “åker hem från efterfesten i morgonljuset och allt ordnade sig ändå, konstigt nog”… typ the kills – monkey 23 hahahaa. nej, men allvarligt. vet dock ej vad jag ska göra. funderar på att åka på alla festivaler i sommar. snacka om 00-revival.. refused?? älskade dem! garbage, cure och STONE ROSES??? fuck me. kan ej beskriva hur mkt jag har älskat dem i mina tonår. jobbigt bara att hotellrummen kostar 22000kr/natt och sedan: jobbigt med barn. hfred, 10 år sedan – står utanför öltälten och min rationalisering är: “nä, det är ju ändå bara en massa kärringar och gubbar som får gå in där”. att va barn på festival, det borde vara förbjudet!

well whatever. jag har ju börjat med bilder i min blogg. i onsdags åkte jag hem till dana och mamma tesso var där! det var tänkt att vi skulle gå på herazanda courbet-efterdrink men det var så skönt att röka och dricka mousserande piss så vi sket i det! inga coola går ändå på sånt

hej, det är mamma. visst är nageln vacker… nu ska jag röka en till

adam var också där och söp lite

tjena tjena, jag heter adam och dricker ett surt glas piss

sedan tog vi pendelbanabussen in till berns

kan du sluta fota jävla fittfotograf?? du ska dö

på berns satt det en massa modeller och åt. gud. när det för en gångs skull bara är modeller på ett ställe vill man gå? det blir för mycket. adam tog min grindr och skrev “heeej” till någon kille som va där?? jag ba * skriker och raderar appen*. gick till riche och träffade anna b och lisa. här kommer en gammal bild på anna b

hej hej, jag är glamourös 80-talstjej, född på 90-talet, lever på 10-talet o du e… katt

tycker så mycket om att träffa anna eftersom hon fattar saker snabbt och har skönt abstrakt input.

sedan spybar där jag tyvärr gick in i koma. nu ska jag shoppa lite på stan. ses ute i natten

puss

Comments are closed.