1000 hurts

gud, det är så sexigt att det finns en klubb på qruiser för alla som är “rädda för att bli sårade”. *not* visst, det kanske är jättekul att PRATA om att bli sårad men det är ingenting man direkt går och gör?! börjar man någonsin t ex att simma? backpackar man någonsin europa runt? nej, just det.

apropå det kommer jag aldrig besöka Berlin. kanske resa genom på väg till Wien. jag ska bosätta mig i Wien och leva 1700tals-liv. jag tänker att det alltid är höst där av någon anledning och att alla människor är fula, i regnet, rusket. jag hämtar mina intryck från världskartor, främst då färgerna på landet ifråga, ifrån ett gammalt atlas där Ryssland fortfarande hette Sovjetunionen och var helt grått, variationslöst och betydligt mer spännande när det närmade sig gula Kina. uralbergen fanns förstås och ALPERNA. åh! WIEN var mörkrött som höst. Tyskland var grått eftersom Sovjet och Polen smittat ned med sina, eh, karga lekplatser.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80