orkar inte skiva nåt annat

VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?

hm… var 15 bast, rökte cigg och söp på helgerna. hade precis skaffat indiestil och cyklade till skolan på min mammas gamla, duvblå skruttcykel för att den matchade min stil bättre än min egen bmx med tusen växlar. coolhet mättes inte längre i växlar. kysste så många tjejer och gjorde den “vildgrejen” när man kryddar kyssen med att dra handen genom deras hår och andas in hårt. brukade åka till gävle på helgerna och shoppa :( asså… “åka till gävle och shoppa”, orkar inte.

VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?

kollade upp det nu. åt tydligen middag med anna j på riche (undra om det var då vi tog av oss nakna i baren?), levde i ett tillstånd av fruktan, glamour och hållningen var fruktansvärd, trodde jag var hemsökt av demoner, tejpade upp ett kors över sängen, lyssnade på music högt som fan i sängen, genomled en existentiell kris, just det, anna mötte mig i hornstull. vi tog en promenad bland all snö, rökte och hon sa “februari kommer vara skit men det är bara en månad, det är bara hålla ut. sedan blir det bättre och det blir vår”, billjusen blixtrade över bron, jag kollade upp, ja det kommer bara bilder. vattnet var fruset. fin citystund ändå

FEM SNACKS DU GILLAR

hm… så asketisk grundinställning till “snacks”. gillar typ… apelsiner. är det snacks

FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:

little baby nothing, jesus to a child, get rich med agnetha fältskog.. ja, vi kan fortsätta i hundra år, panties to the side (som jag även har en speciell dans till), mr vain, heart – alone, bara sådana låtar jag relaterar väldigt starkt till.. gick runt på skolan till den panties to the side-låten i slowmotion och mimade LET ME FUCK YOU BABY till alla snygga killar? har ju nåt fel i skallen….

FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU BLEV MÅNGMILJONÄR:

1. alltså, typ.. asrik? då skulle jag göra spännande saker på börsen. typ bomba hela systemet med pengar, kolla in effekterna.. kul om man som svinrik punkare bara krossade allt med pengar
2. men först skulle jag väl operera om mig, flytta till new york/los angeles med alla mina coola kompisar och göra staden hipp och “helt rätt”
3. köpa en jättedyr kille/tjej att ha runt omrkring mig
4. köpa olika organ att ha på lager
5. spela in en porrfilm

FEM DÅLIGA VANOR

hm… att jag aldrig slutar utan bara går djupare och djupare, att det bara går snabbare, rätt ned i helvetet. att jag förstör alla värden jag skapar, att jag inte kan låta bli att bara krossa skiten och känna skuld över det. fastnar alltid. all ambivalens, att jag dricker för mycket, eller gör jag ens det? för intensivt kanske, att jag får andra att leva ut mina känslor, att jag aldrig gråter, ja, det finns mycket. men jag har många bra vanor också! jag övar på min hållning nu och jag är generös

FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA

att göra människor glada, krama människor och älska dem.. dvs att festa :(, sedan tycker jag om insikter, att få dem efter att ha läst någonting. älskar EXTREMT djupa grejer, det ska vara tungt och gärna “substanslöst” och flummigt :D

FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA

orkar inte komma på så många.. vad gillar jag i stället? jag älskar att ha kläder som är power, typ 40-tal, skitstora rockar som killar ryms under när man omfamnar dem, new york, 80-tal, slipsar, guld, tunga klockor och bara don’t care-face, trots att jag är snäll och mesig… men men, så länge the picture is a fucking dream så bryr jag mig inte om diskrepansen.

FEM FAVORITLEKSAKER

iphone, datan, singstar??

slut

Comments are closed.