hej

jag är lite sur, vet inte varför. har tänkt på “mode” och mäns rädsla för att vara kvinna och olika gruppbehov. nu vill jag sänka några glas och ba festa. det ligger tre tändare på databordet. har nog använt alla, älskar alla cigg. det här med viljans kraft. jag minns i 6an när min mamma gick ut och rökte och sa “så får vi se hur många av USAs delstater du lärt dig när jag är färdig”. det var bara en karta med utritade gränser och på andra sidan stod alla stater. jag: grrrr. så kunde jag alla efter fem minuter. sen bad jag till gud varenda natt i några år att min pappa skulle dö, så dog han efter 4 års ihärdig bön, i en “oförklarlig” cancersjukdom. hahaha. försökte para ihop min mamma med vår husläkare, men jag tror han redan var gift. har alltid haft en fäbless för psykologer, läkare etc. jag specificerade noggrant när jag sökte psykoterapi att “jag verkligen måste ha en kvinnlig terapeut!”. undertext: annars kommer jag bara försöka knulla med den manlige. minns hur ihärdigt jag försökte när jag gick i terapi för två år sedan. hade snygga kläder och läste om mind control på internet. härmade hans kroppsspråk och satt alltid i 3/4-profil och försökte få honom att bekräfta mitt utseende. han ba “du är ju inte ful”. jag: hehehehhe.

nej nu jävlar ska jag lyssna på prince och ta på mig snygga kläder

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80