stolichnaya

jag hatar att ni inte har samma referenser som jag! idag, ni skulle sett mig ikväll. prime of life. gud. jag transpirerade mot taket i ett ett moln av SEX kl 03:04 när det blev helt jävla tyst på dansgolvet. alla dåliga bögar med överbett stod och kliade sig i håret med med frågande min och DÅ. vad hände? en transa ryckte sönder trosan och skrek KOM OCH KNULLA!! *inte* nej, seriöst nu. pervobasen i frankie knuckles your love.mp3 skorrade fram som en syndig mara över dansgolvet. guuuud, de där första tonerna, PAUSEN, kan ni fatta hur sexigt det är att

1. bli strobad med ett stycke manskött två centimeter nära (som man aldrig knullat med)

2. när man hör “when your body is next to me, I begin to sweat”?

annars: har rättmätigt FIRAT idag. gud, det känns så vuxet. en kille ba “you must be italian”. älskar när folk försöker rasbestämma mig och gör fel. så ska man tillbaka till institutionen på måndag. gotta remeber att inte halka in med tio dildos i röva, koks omkring kragen och fyra uppknäppta knappar i skjortan. jag har verkligen som min psykolog alltid sagt splittat mig för ofta.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80