Day 13 – This week

vi börjar med torsdag för en vecka sedan

torsdag – vaknar bakfull och känner en viss ångest eftersom jag skolkat från en föreläsning och för att ansiktet ser ut som om jag använt en fralla som moisturizer. somnar 16 och vaknar 02. sitter hela natten framför datan och… växlar mellan 3 sidor. fb, twitter och admin till bloggy. naglarna är alldeles nedbitna och fyra av dem blöder konstant

fredag – kokar kaffe 06.00, åker på seminarium som börjar 13 och sitter där som en dumbom, använder snygga ord när jag pratar vilket ungefär motsvarar att använda mycket ekopedal när man spelar piano. ändå typiskt bland overinflated egos att fästa oproportionerligt stor vikt vid HUR ett budskap kommuniceras. fryser jättemycket hela dagen i skolan :D åker hem och sover 2 timmar. springer min vanliga runda och köper 1 bib och 5 xider på systemet. dricker 1 xider och lyssnar på music. möter upp anna j och therese b på svarta damen och dricker 1 GT. vi åker på mellanfest hemma hos mig, lyssnar på cher och röker cigg i snöstormen. åker till berns klockan 2 där vi möter upp ania & ankan utanför, går in och köper 1 till GT. träffar anna b (känd från twitter) och åker på svartklubb vid gullmarsplan. vi är där ca halv 5 och glider ned för 100 backar i snön för att slutligen hamna i vad som ser ut som ett badhus och här är jag full. blir erbjuden att köpa knark av ca alla där men vågar inte ta nåt. jag ser 4 killar i stället för 1 så jag tänker “nu… måste jag… åka hem”. följer stigar som slingrar sig runt nakna, svarta trän och allt är sörja. hamnar vid skanstull och hoppar på tunnelbanan där kl 8? alla i vagnen ska jobba men jag har nyfärgat svart hår, är ca 89 år gammal och äter en diet bar.

lördag – vaknar 13 av att jag pruttar?? ew. det rycker i hjärtat men denna subba vill festa!!!!!!!!!!! jag går på ICA och köper lifestylesnacks (oliver) och diet 7-up. jag har förfest 20.00 innan bloggmaskeraden och jag dricker xider i stort glas med 5 isbitar. vi bokar taxi t. mashrin och det är en bra houselåt i taxin. vi kommer fram och jag börjar dricka ur biben som om den vore nån mamma. åker t berns vid 3 och går ner i källaren där 47589 pers står och knuffar varandra. dricker goda redbull vodka men blir aldrig pigg. går på toaletten och sk****. beger mig hemåt. det kommer en kåt kille när jag väntar på taxi och vill prata om att “man visst aldrig får tag på en taxi här”. han var klart attraherad av mig.

söndag – väntar på en ångesttsunami som aldrig kommer, blir irriterad och äter en diet bar. somnar kl. 05 och sover till…

måndag – då jag vaknar 12.30. är ledig och går till psykologen. vi pratar om min inre tomhet och min devil/angel-syn på killar. gud, om killar kunde heta “devil”, då skulle jag vara tsm med såna med det namnet. springer min runda jättesnabbt med abba gold i öronen och möter en hund med stort huvud som jag vill ta hem och sova med i sängen!!!

tisdag – har föreläsning om sex!!!! blir ändå aldrig klokare. hatar ca alla former av sex :D sedan åker jag hem och ansiktet har blivit rött och torrt vilket gör att jag ser ut att vara omkring 938 år gammal. lagar 1 kycklingfilé och äter den med torr sallad framför PH och röker sedan en halv rhett. jag svimmar ned i sängen ca 21:59.

onsdag – misslyckad dag som aldrig kändes i mig förrän det första glaset XIDER. jag möter min pv på riche vid tolvslaget och jag dricker en vin men hör ingenting för att musiken är dånande och diskant. vi går till kåken där kåta killar är… hela stället badar i kåta safter och jag dricker en drink som kostar 160kr.

torsdag – alltså i dag. i dag. vaknar bakfull 09.00 och kan inte somna om så jag kliver upp. äter en weight watchers soup med 106 kcal och går till skolan 12.00. hoppar på fel buss vid odenplan och hamnar… i nåt “skit”. svårt att precisera närmare men det var en kyrkogård där, jättemånga motorvägar och höga fula hus som tornade upp bakom en kuliss av 60-talsförort. blev så sur och fäktade med armarna i busskuren. åkte tillbaka med någon annan buss och hamnade på karolinska, haha. här var jag fortfarande full dessutom. jag rökte en cigarette eftersom frustrationen blev för stor och väntade i 15 min på en annan kul buss. jag älskar resor och dagens resor var Intressanta och Lärorika. norrtull liknar uppsalas utkanter, det är mil mellan byggnaderna och lyftkranar överallt. motorvägar, dimma och jag tänkte “bortom dimman finns ingenting”. jag hamnade till slut i skolan och skrev på närvarolistan. åkte hem och ikväll vet jag inte om jag ska ut eller om jag ska stanna hemma. har seminarium i morgon kl 09.00…. *ler*

One Response to “Day 13 – This week”

  1. 1 nån brud
    December 11th, 2010 at 12:47

    låter som att du hamnade i solna/hagalundis. blekblå höghus och en ful kyrkogård? nästan hemma hos mig, åh..

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80