sinnesförvirring

gud, kom att tänka på en sådan sjuk sak!!

när jag var på hultsfred 2002 drabbades jag utav någon slags psykos? jag låg på en gräsplätt utanför området och sov, sedan vaknade jag till, rökte en cigg och fick för mig att jag hade “glömt en sak” i en bil som stod parkerad vid en intilliggande asfaltsväg. så jag gick dit helt enkelt och började rycka i bildörren! hahaha, skrattar så mycket när jag tänker på det. efter ca 1 minut ba… vänta nu, vad gör jag? då gick jag tillbaka till gräsplätten och somnade om.

det var även året mitt favoritband sonic youth spelade och året jag hade packat ned, vad jag trodde var en schackrutig, nyinköpt, långärmad tröja som sedan visade sig vara ett linne!!! det var även året jag tyckte linne var ett plagg som kändes “porrigt”, så jag använde aldrig det.

Comments are closed.