disintegration

ååååååh tråkigt!!!!

bara dåliga låtar på spotify, något vitt som händer ute just nu, bilar som bara åker, åker och åker. ciggen har slutat smaka, den känns knappt. när jag var liten skrek jag alltid när jag hade tråkigt. jag avskyr känslan, som ORMAR I KROPPEN!!! jag vill springa hundra mil, jag vill någonting diffust. gud, det borde vara definitionen av ångest, att vilja någonting diffust. HATAR att blogga, fy fan vad jag hatar det. sååå tråkigt. jag sitter här och lider, orkar inte att jag bara upprepar någonting i oändligheten och förväntar mig ett annat resultat, definitionen av dumhet enligt.. whoever *bild på mig och ljudet av hur noll låter* jag är för gammal för att sitta här, jag kommer dö snart och känner mig helt…. vaaaaaaaaa e detta? knäppinternet. nån ruta med text.. jag är en fraktion av all text, det passerar tusen filter och jag vet inte vem som har tänkt det här.

Comments are closed.