hej

jag gick till tandläkaren idag. jag tycker det där är meditativt, med borrar i munnen. jag tänker att de stoppar in pennor i olika storlekar och färger. någon kom in i rummet och skrek “tja!” varpå jag inte kunde kolla upp, jag tvingades alltså höra utan att kolla. jag hatar sånt! connexjackorna spolade perrongen ren med vatten. jag fick en gigantisk, kall droppjävel i huve och sade uppriktigt: “usch”. senare spolades min mun ren med vatten i tandläkarstolen. jag blev värsta pissnödig!! jaja. jag hade tänkt sola idag, bli lite brun till helgen. det var faktiskt två veckor sedan jag solade.

det är bara det att solariet känns som en macka. jag köpte förresten en cardigan i merinoull och såg tjock ut iklädd plagget. jag får skippa skjortan under då.

/Donatella

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80