The light just radiates

i går var jag och jansson på riche och söp. stenhårt, vi shottade, dansade på borden och rökte. nä, snarare påminde alla om livets förgänglighet med våra blotta uppenbarelser. en kille kom fram och ba “du ska upp och röja loss! va inte så deprimerad”. nog för att jag har lidit av kronisk depression sedan livmodern, men om man nu inte dansar och släpper loss kanske man bara har andra prioriteringar? sedan när jag stod vid baren för att hjälpa anna att bära trodde de att jag “kastat min deppiga attiyd för en skön dansstund” och jublade.

så skulle jag bara bära en öl ;PpPPpp

usch, nu fick jag ont i magen.

här kommer en dikt:

jag bytte batterier i vågen i går
vågen visade samma, trots att den varit falsk tidigare
60,6
606 är nästan en skiva med ladytron
jag lyssnade på seventeen när jag var sixteen
och twenty one var såååå gammalt, kärringar och gubbar var det
tänkte att alla som var 21 hade pärmar hemma med “ekonomipapper”
hahahahahahaha
vad fan är man nu
jag har läst så mkt vid det här laget att jag tvekar på allt
till och med ålder
ju mer man vet desto osäkrare blir man
man blir fulare också
synd att allt blir värre
i slutet av färden belönas man dock för sin möda
med döden

slut på dikt

5 Responses to “The light just radiates”

 1. 1 ibish
  December 8th, 2011 at 19:01

  Jag gillar din dikt.

 2. 2 Joan
  December 8th, 2011 at 19:14

  Älskar din dikt!

 3. 3 skimret
  December 8th, 2011 at 19:31

  Grym dikt.

 4. 4 yrre
  December 10th, 2011 at 06:42

  helt sjukt

 5. 5 trollpacka
  December 10th, 2011 at 16:52

  du är bäst