docka

det är mesigt att göra kuller byttor och det är mesigt hoppa i sängen och det är riktigt äckligt att leka med dockor fy faan. ofta jag sprang runt med en docka när jag va liten, eller just det jag hade en KILL DOCKA som hette Peppo och den brukade jag slå in skallen på, knulla med osv.. om jag fick barn skulle jag kasta till dom en näve grus – underhåll er med det här, jag ska ut och det är valborg. kommer väl va 1904894 människor ute på stan som vaggar runt som dumma pingo eller va fan pingvinen hette hahaha nu kom jag på ett farbror skämt, hur twittrar man till systemet på antarktis? pingvin. eller nä va dåligt jag säljer delarna i det skämtet till er så kan ni komma på nåt riktigt skarpt och sen sitta på era vanlis fester och skämta usch hatar alla <3 nu ska jag klä på slyna. jag kallar mig nämligen mig själv för slyna i 3:e person nu. slyna vill ha mer vin *kollar m en tacksam tjockis undergivna blick*

Comments are closed.