be forewarned cause i’m coming after u

såå konstigt när en hel sjö av tecken på twitter berör ett tv-program, något man aldrig sett och människor skriver skrämmande saker som “petra var helt klart bäst i kvällens #what the fucking ever couldn’t care less *kollar upp från laptopen nu med en cigg och himlande ögon*. vem e petra? hon i september? heter inte hon september? gud.

jag borde sova nu eftersom jag ska upp tidigt i morgon men det finns helt klart en lockelse i att göra det man inte bör göra, därför hade jag tänkt ta en kaffe nu *tyst kåt stön* ååååh, jag älskar att vara vild och att förstöra! när jag krattar ihop en prydlig, liten lövhög och sedan bara springer genom den! sparkar på löven. rätt åt dem. ni fick komma varandra nära i högen, men nu blåser ni bara runt igen, haha töntlöv… ok, it’s official jag har gone mental, sitter och skäller på löv… annars har jag inte tagit mina leponex, förlåt doktorn, hihihihihiiaaa, sitter och ristar i golvet med kniv, vaggar fram och tillbaka och pratar med dockan. gud, orkar inte lady gagas nya video? mest eftersom lada gaga om någon anammat “psykdansen” vilket kommer resultera i att människor på klubbar kommer imitera. krypa på golvet och va fierce, eller varför inte, som i top model “vråla” mot kameran som ett vilddjur! väldigt starkt uttryck där *himlar med ögonen och tänder en ny cigg*.

godnatt från sur som sitron

One Response to “be forewarned cause i’m coming after u”

  1. 1 skimret
    December 6th, 2011 at 04:56

    Roligaste på länge *skrattar*