dom som gräver

asså vet ni. det finns en grupp som jag har avslöjat nu. dom jobbar bredvid cykelvägar och står med grävskopa, lastbilar, “pinnar” och gör saker. man måste akta sig för maskinerna när man går förbi. man kan luras till att tro dom “arbetar för kommunen” (va e det ens?? förutom en lögn). vägverket då? eller motsvarande jobb där man har overaller? nej, det enda dom gör är ljud. nyss var en grävskopa här utanför och bara rafsade i asfalten. i går stod ett gäng och kastade jord i ett hål för att sedan gräva upp jorden med skopa. allt är en kuliss!

nu är det fredag. dags att supa sig skitfull för att ha nåt att ångra :)

nu ska jag skriva sexveckan

måndags magi ;)
tisdags tokerier i duschen ;)
onsdags oskuld ;)
torsdags taverna med sexiga kryddor ;)
fredags fuck ;)
lördags lökar ;)
söndags skräck med kinky madame djävulée ;)

vilken är er favorit?

Comments are closed.