välkomna på fredag
http://www.facebook.com/event.php?eid=199743523437767

2 Responses to “välkomna på fredag”

 1. 1 anonym
  November 30th, 2011 at 00:35

  jag drömde inatt att du hade skickat mig en inbjudan till ett jobb på “mamma tessos taverna” som var typ en veranda placerad mitt i universum där man . i inbjudan stod det att för att ta mig dit var jag tvungen att tämja en gigantisk pacman-liknande varelse som åkte runt och högg i luften, så att jag skulle kunna rida på den nästa gång den återvände till mamma tessos taverna.
  skitsamma i detaljerna men det hela slutade med att jag halvt förblödd pga alla bett från pacman-varelsen slängde mig upp på dens rygg varpå den skenade iväg mot ingenstans och i farten ser jag hur du står och skrattar. jag vet ju såklart inte hur du ser ut men det var en dröm så jag förlamades av skam och ramlade av monstret jag legat på.
  då kliver du fram och slänger en lapp i mitt ansikte. jag väcklar ut lappen och där står det: trodde du det.

  kan du tyda den?

 2. 2 anonym
  November 30th, 2011 at 00:36

  “där man låg under ett parasoll och drack drinkar för betalning” ska det stå.