ja

ett nytt uttryck för när någon svettats för mycket: “jag tror visst lökfen varit här”

haha, va äckligt!!!

nu ska jag göra en plus och minuslista med mitt liv:

+

* bor på kungshölmen i en sexig 2a, på 8e vån med utsikt över birkastan — alltid en ny solnedgång
* har en snygg kille med coolt jobb (musikproducent). han ska göra min första hitsingel som ska heta “svarta string”
* gör bra ifrån mig i skolan *akademmiker*
* är inte speciellt fattig
* brukar inreda ofta
* går på coola klubbar
* är duktig på många saker, bl a plugga, spela piano, trolla, dofter, festa, vara kreativ i allmänhet, det innefattar ju alla såna där grejer, som ex “rita”

* hatar mitt utseende
* är otränad
* har 10 års trauma att bearbeta, så jobbigt och kostsamt
* har ingen identitet, vet inte vad jag är
* har alltid ont i magen (ångest)
* har aldrig jobbat en enda dag i hela mitt liv

nu ska jag ta en glas trocadero och ladda hem fransk skräckfilm. imorgon ska min kille ha dambesök i studion men på onsdag, efter jag läst ut “om diktkonsten” ska vi ha franskt skräcktema!! jag ska klä ut mig till monica bellucci, vi ska se: a l’interieur, haut tension och frontières. dricka blodbål, not, men, visst är det otäckt när KP tipsar om “snacks” till halloweenfesten och tycker att man ska skära itu en äcklig korv och doppa i ketchup så att det blir “avhuggna fingrar”! bra idé, det måste ju vara det mest ensidiga, vidriga tilltugget ever to grace a mingelbricka. IKEAungar skulle älska att göra det, uuuh, ikeaungar vars föräldrar köper korv åt hela familjen, för att sedan, i ensemble, göra en uppvisning i hur man inte äter korv på ett snyggt sätt inför publik, eller jag tar tillbaka det där, det går inte att äta körv sexigt. men poängen med att ge en tvååring, som just lärt sig gå, en korv som den ska ränna omkring och dregla på, jämte ljuslykta “glimma” och en stackars tevebänk i kartong *vill använda vanish på… människor*

buy buy

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80