you are nothing. nothing lasts forever

det är onsdag! jag har varit ett nervvrak i dag pga. 1 timmes sömn (har dygnat på skyrim). på bussen var jag på väg att få ett vredesutbrott eftersom en tant i gången stod och pratade med en annan sittande tant när jag skulle kliva av. ville skrika “ska ni hångla eller kan jag få komma förbi?”, de såg verkligen “sexiga” ut (asså som att de var på g). jag kvävde också en aggressiv impuls när jag skulle kliva på bussen men det kan ni läsa om på twitter och på min nya bloggportal we-sex där ni kan tävla om en sexsemester till norge med massör och en TVÅ ÅR gammal ipad någon kille juckat mot. whatever. varför åkte jag buss? var på väg till min psykolog! har gått dit i 4 år. innan dess var det landstinget i 2 år och innan det… vänta nu, har jag gått i terapi hela mitt liv? svar: ja. hahahahaha. well, vi pratade bland annat om mina oförenliga önskningar. samtidigt som jag längtar efter att känna att jag har en identitet förvägrar jag kategorisering. den relativistiska lösningen, att en potential till identitet vilar i att vägra kategoriseras ger mig tyvärr ingenting. vill ha en positiv identitet, i den bemärkelsen att jag adderar någonting, söker upp någonting, och inte bara avstår. men, å andra sidan, samtidigt som man adderar någonting förlorar man någonting och jag avskyr att förlora. 0 + 1 blir alltid 0 i min värld. oh well, life is a short ride to hell and this borderline bitch is not doin well *skriver en rapp i stället*

vad händer mer i mitt liv?

* har börjat spela piano igen, via logic med feta ravesynthar i lurarna. låter så jävla snyggt när man tar ett ackord, lägger till en skön ters i basen och NJUTER. gud, tänkte så här i dag: om detta vore medeltiden skulle merparten av ens umgängeskrets vara barder, skalder och gycklare?

* tycker den här meningen som kom till mig i en dröm är så fin: “you are nothing. nothing lasts forever”.

* har ångest eftersom resultatet från min senaste delkurs inte kommit upp på mitt.su.se. fy fan om jag måste komplettera. typiskt mig att ba “jaha, jag var närvarande på alla seminarium, skrev tentan, så eftersom alla kurskrav är uppfyllda… kan jag lika gärna göra en komplettering!!!”

* tycker “mittemellan” i “fågel, fisk eller mitt emellan” borde ersättas med sällan, för så sällan väljer man mittemellan

* köpte en flaska absolut kurant som jag hade tänkt dricka ikväll när rebecka kommer över på en skön sup på terassen. sedan ska vi på r&f-release på tranan. det kommer bli så kul, måste bara sova i någon timme.

* kanske borde sova ca nu då?

godnatt

One Response to “you are nothing. nothing lasts forever”

  1. 1 Anonymous
    November 18th, 2011 at 23:47

    uppdatera oftare tack! =)