jag dör varje måndag

jag har haft en jätterolig helg!

fredag: kolingsborg och någon fest i det området jag kallar liljekransen/globlinjen. det är jättemagiskt för man hoppar bara in i en taxi och så helt plötsligt hamnar man i ett område med en enda neonskylt och tusen tegelhus. så är det fester där?

lördag: kåken, som var packat. kunde inte röra mig utan att få en öl i skallen pga. kåta richekillar som levde sig in i hiphop och försökte mima rätt med munnen osv. sedan renseriet där kön var lång. tur man hittade en roppad champagneflaska bakom nån buss som man kunde suga på. gud, jag är för gammal för det här känner jag nu. men sedan inser jag att det går lika bra ljuga om sin ålder. hahaha

söndags: fest på.. nä. i går var jag hemma och spelade dataspel hela dagen! det ska jag göra ikväll också!!! men först ska jag köpa en god fanta att njuta av.

fanta(stiskt gott) *ljud av någon som njuter*

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80