hey

ok. lite snabbt bara:

– köpt cleanparfymen för 800kr.

– varit satan i trench och argt dunkat attachen i lyktstolpen på den där knappjäveln… när man ska gå över gatan, ni vet. jag orkar inte grunna i en halvtimme på ett ord för den knappjäveln. folk kollade som på zoo. jag var snygg när jag gjorde det.

– köpt absolut ruby red och club soda.

– pluggat i 8 timmar och “levt” på institutionen, ba “hrmm. ska man äta lite middag då? kolla facebook? mingla?”

– älskat stadsbilden från den där bron, innan västermalsmgallerian. de byter liksom färg på globen och hötorgsskraporna. idag var skraporna partylila som min ljusslinga!!

– missat att köpa biljetter till slick.. suck, syns i kön imöra längst bak i kön kvart i sju. jag med mcquails masscommunication theory och en termos margarita, du iförd svarta string och inget mer.

nu ska ni få höra någonting sjukt. på ICA när jag skulle plocka ned en flaska fruktsoda från hyllan hör jag en röst: “that’s a good choice mister”. så ba kollar jag upp så står en kille där med kundvagn och nickar. sen säger han “jag måste säga, du var ju väldigt lik bob dylan”. jag ba ?? och säger “jaha, men det är jag inte” (syftade på att jag inte var bob dylan)”. han ba “hehehehe, inte jag heller” så gick han. älskar stockholm. mellan fridhemsplan och rådmansgatan var det nåt brick shithouse som sparkade på en popare och ba “flytta på benet jävla fittjävel”. hela vagnen dundrade av sparken. vidare vid t-centralen haltade poparen av som ett skadeskjutet djur, så kul.

nu ska jag duscha, söva en skvätt, dricka kaffe och sen beger jag mig ut 4 the night.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80