jobb

gud, jag har funderat över vilka “jobb” som passar mig och jag har kommit fram till att dessa yrken inte passar mig:

– jobb där man ska ta hand om andra som läkare, lärare, psykolog, jobb med gamla osv. tänk t.ex. lärare till en klass som ska lära sig… html eller whatever… och ingen fattar, alla räcker upp handen och man ska springa runt där som något fyllo och snacka med alla, nä nä.

– polis. skulle ca göra i byxan om jag såg en felparkerad bil

– pilljobb. ni vet när man pillar på dem killar… hahaha asså, vet inte riktigt vad jag menar här, men jobb där det man pillar med småsaker och är noggrann. tänk detta skräckjobb: bygga en perfekt legogubbe efter ritning. hahahaha, fy faaan

– nu kom jag ändå på det värsta: att sälja mountainbikes eller löpskor. guud, skulle typ somna bakom kassan

samt ca alla andra jobb! well well *tänder en cigg och suger in ca två bloss*

One Response to “jobb”

  1. 1 V
    November 12th, 2011 at 02:41

    Du är författare ju.
    Skriv en bok.

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80