rönnbär

hej kåta rövar att tömma i! jag gick till H&M och psykologen idag. nu har jag nog handlat allt som finns på H&M. jag har upptäckt att jag börjat samla på saker. som ex. parfymer och drinkar. eller inte drinkar, haha. inte så att jag går ut, festar loss och sparar alla drinkar jag köper för att typ rada upp dem hemma eller så, utan… sprit man kan göra drinkar med!! jag har börjat bygga ett bar resp. doftskåp. nytt tillskott: CK obsession.

plugga… borde jag göra. har tenta på onsdag med såna här mysfrågor: “diskutera den svenska politiska diksursens grundläggande dilemman vad gäller etermedierna utifrån dels generella tendenser i medieutvecklingen dels det förändrade styrkeförhå…”

lost me already. jag kanske bryter mot upphovsrättslagen nu, det borde jag liksom veta!!!!! eller dokument upprättade på högskolor borde vara allmänna och få citeras fritt. eller inte… eh. jaja. guuuud. jag hatar att dagens industri har en röd webbsida med sensationsrubriker, man skiter i brallan för mindre. ba CHOCK-DÖD PÅ BÖRSMÖRDARE STÅR BAKOM DIG KNIV!!! nästa gång jag går till frisören kommer jag noggrannt redogöra för varför jag INTE vill ha “vax i håre”. tänk följande:

– åsså.. vill du ha vax i håre, kan ja inte få ta vax i håre? snälla
– absolut INTE!! när jag väl börjar svettas i hårbotten och det här “vaxet” börjar klibba sig ned för pannan, längs tinningen och letar sig in i mina porer och ställer till med böldkatastrofer i ansiktet… då kan ju du testa hur kul det är med vax i håre. så, no thanks!!!

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80