söndag höö

mår väl inte helt okej i dag. i veckan tänker jag dricka med måtta, inte festa med honom dock. det var hemsk grej på teven när jag vaknade. människor tävlade i att åka längdskidor och loppet fortsatte i 2 timmar. sak jag aldrig kommer göra: tävla i den sporten. kommer inte heller hoppa fallskärm, är ingen spänningssökare. är livrädd för spänning, hatar “kickar”, vill inte klättra i berg. tänk denna sport: tävling i vem som kommer först upp för ett berg, svimmar av bara tanken, eller denna sport: cykla på berg *skriker*

kollar på national geographic. det är kanske 7 rymdprogram om dagen där med samma gamla info, återanvänd. solen är varm, vätgas blir helium, tunga stjärnor imploderar… supernovor, svarta hål, gravitationen.. den röda tråden är: vad skulle hända om jorden utplånades av rymden. när solen blir en jätte, när universum slutar expandera. ett program handlade om vulkaner och det finns mkt i det mänskligheten kan dö av. filmen titanic är en enda lång gif-animation, tänkte bara på det nu. man är i kontroll när man frivilligt riskerar sitt liv. det finns så mycket som kan döda en, men en tröst är att man i döden återvänder dit man varit innan, som ett medium sade till mig: helvetet är på jorden

har börjat spara ut naglarna och de växer så himla snabbt om man låter bli att mumsa upp dem. haha, dagens måltid: naglar, damm och hår. brukade lägga hår i tuggummit när jag var liten med syftet att få en annan skön känsla i munnen

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80