helgen

wow! den här helgen har varit glam night crack baby acid teen punk motherfucker eller motsvarande! på fredag hade tavernan premiär och det var så kul! jag och dana arbetade aseffektivt och hann göra 1.dekor 2.kläder 3.ansikte 4.lista på ca 2 timmar? sedan var det efterfest och där blev jag inte direkt… nykter. på lördag gick jag och lisa magnusson på STRAND! har så många minnen från strand, ångesten ligger i väggarna och när jag sätter foten i lokalen kommer 2006 mot mig i ett åskmoln. ser hur jag, inuti molnet av neonljus, rök och killar köper en öl i baren, samtidigt som någon skriker i mitt öra att jag är sexig och klockan är inte ens tolv. som om inte det vore nog var år 2006 mitt minst sexiga år, jag hade alltid en grön addidasjacka och platta lacosteskor jag hade köpt i geneve för 140 euro. men nu är det snart år 2012 och snart går vi under, det får vara nog och jag är mer sexig, men mindre fulländad. i lokalen är det killar, alla glor. jag tittar bakom dem, i fjärran,för att undvika att skämmas. sedan går jag till berns och har faktiskt kul! råkar röka två bloss joint. på vägen hem får jag för mig att tunnelbanestationerna är kyrkor med räls emellan. på fridhemsgatan är allt slaget i svart och jag tänker: “midsommar kom tidigt i år”, när jag egentligen syftar på hösten… men inte ens hösten är här ännu? sedan somnar jag och drömmer om glitter

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80