oh

känslan av att lushduschad krypa ned i en satindränkt säng är heaven. jag började nästan gråta i går. jag duschade, scrubbade rövskåran, drack lite rött och njöt av en cigg på loftet. en liten efter dusch-cigg är förödande för fräschören, jag vet. men jag tvättade händerna efteråt och körde en omgång sb12. så kröp jag ned i sängen och var på väg att njuta av natten framför mig då jag upptäckte att FÖTTERNA VAR VÅTA och om jag gnuggade tårna mot… alltså det var ludd mellan tårna, från strumporna!!! för varenda sekund som gick kände jag hur sängen solkades ned allt mer och mer av svart äckligt ludd. jag gick upp och åt en magnum mandel till frukost. då var klockan 08:30. varför kan jag inte få en lugn, ren stund. jag är som ett flugpapper för smuts.

imorgon har jag ytterligare en psykologtid mitt i natten: 08:05. jag tänker skrika att jag verkligen måste byta mediciner. jag blev hjälpt av efexor i typ 1 vecka, under insättningen. nu mår jag ungefär dagligen som någon som håller på att drunkna i en gödseltank.

nu ska jag stryka gardiner. must keep busy

Leave a Reply

Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/5/e/e/festamysamaila.se/httpd.www/wp-content/themes/simply-basic-113/comments.php on line 80